10. výročie Súkromného konzervatória v Nitre - Sympózium múz

03.06.2013 20:11

 

Nitra

 

Súkromné konzervatórium v Nitre vzniklo v roku 2003 vtedy ešte ako Súkromné tanečné konzervatórium v Nitre. Tento rok škola oslavuje 10. výročie vzniku a pri tejto príležitosti škola pripravila slávnostný program pod názvom Sympózium múz.

 

 

 

 

Sympózium múz sa bude konať v nedeľu 9.6.2013. Zaujímavosťou je, že návštevníkov počas programu organizátori prevedú dvomi umeleckými inštitúciami. Program začne o 16:00 hod. v Divadle Andreja Bagara, kde odštartuje tanečno-divadelným vystúpením študentov a absolventov konzervatória v Nitre. So zaujímavým sprievodným programom sa návštevníci presunú (5 min. pešo) do Nitrianskej galérie, kde bude o 18:00 slávnostný program pokračovať hudobno-speváckym koncertom najtalentovanejších študentov školy.

 

Svoju účasť na programe do dnešného dňa potvrdili absolventi konzervatória v Nitre: Renatka Feriková - spev, Peter Ondrka - tanec, Peter Osvald - tanec, Adam Barabáš - tanec, Veronika Dragonidesová - tanec (ako choreografka vystúpenia, v ktorom sa predstavia ďalší absolventi konzervatória). Samozrejme nebudú chýbať ani súčasní študenti. Najmladšou účinkujúcou bude  budúcoročná (momentálne už prijatá) študentka Zuzana Šabíková - klavír, ktorá predvedie, ako vyzerá kvalitná príprava na konzervatórium pod vedením svojho budúceho pedagóga.

 

Plagát na Sympózium múz si môžete pozrieť tu...

 

Vstupné na Sympózium múz je 5,-€ a vstupenky si môžete už teraz rezervovať na info@konzervatoriumnitra.sk

 

www.konzervatoriumnitra.sk

 

Zdroj: Konzervatórium v Nitre

 

Článok zaradený do: Aktuality

 

 

Diskusná téma: 10. výročie Súkromného konzervatória v Nitre - Sympózium múz

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok

                 

 

 

Kontakt

Ľudovít Vongrej - šéfredaktor redakcia@operaslovakia.sk