Operná diva Montserrat Caballé je v poriadku

24.10.2012 21:19

 

Agentúra LE MONDE PRODUCTIONS, ktorá je usporiadateľom bratislavského koncertu slávnej sopranistky Montserrat Caballé vydala dnes vyhlásenie v ktorom sa uvádza, že koncert v Bratislave sa uskutoční.

 

 

Včera sa v médiách a agentúrach objavili informácie o tom, že operná speváčka Montserrat Caballé mala ľahkú mozgovú mŕtvicu. Stalo sa tak deň po jej koncerte v Jekaterinburgu v Rusku, kde následkom zdravotných ťažkostí spadla a zlomila si rameno. Vzápätí na to sme sa skontaktovali s jej agentom. "Pani Montserrat Caballé je síce momentálne v nemocnici v Barcelone, ale je v poriadku," znelo jeho oficiálne vyjadrenie. Zároveň dodal, že pani Caballé je silná žena plná energie, takže nevidí dôvod, prečo by mala rušiť koncerty na december tohto roka.

 

Montserrat Caballé musela zrušiť koncerty, ktoré mala najplánované len v najbližších dňoch. Aj napriek nepríjemným okonostiam sa na Slovensku objaví 15. decembra, kde ju čaká veľkolepý koncert s orchestrom mesta Bratislavy Capella Istropolitana pod taktovkou dirigenta Josého Collada. Lístky sú v predaji prostredníctvom siete Ticketportal.

 

LE MONDE PRODUCTIONS

organizátor koncertu M. Caballé v Bratislave

 

 

článok zaradený do: Operné správy

 

 

 

Diskusná téma: Operná diva Montserrat Caballé je v poriadku

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok

                 

 

 

Kontakt

Ľudovít Vongrej - šéfredaktor redakcia@operaslovakia.sk