Vynikajúci svetoznámy barytónista Mariusz Kwiecień zaspieva v Bratislave

06.01.2013 18:16

 

Bratislava

 

Poľský barytónista je ďalším veľkým operným spevákom, ktorý obohatí galériu operných hviezd, ktoré účinkovali alebo koncertovali v Bratislave. O tom, s akou hviezdou máme do činenia, najlepšie svedčí začiatok sezóny 2012/2013, keď účinkoval v role Belcoreho po boku v súčasnosti najväčšej opernej hviezdy Anny Netrebko v Metropolitnej opere v Donizettiho Nápoji lásky. Túto novú inscenáciu videli aj Bratislavčania v priamom prenose opery v divadle Aréna.

 

 

V Bratislave sa predstaví v Slovenskej filharmónii 16. januára 2013, kde okrem svojich brilantných rolí zaspieva aj duety so slovenskou sopranistkou Simonou Houda Šaturovou.

 

TERMÍN KONANIA KONCERTU JE ZMENENÝ!!!

NA 17. 6. 2013

viac TU...

 

 

AKCIA 2 za 1

čiže 2 vstupenky za cenu 1

 

Vážené dámy, vážení páni,

bohatá predvianočná ponuka koncertov podporovaná masívnymi kampaňami poznačila predaj vstupeniek na náš januárový koncert Mariusza Kwieciena, preto sme sa rozhodli pre mimoriadnu promo akciu a ponúkame Vám 2 vstupenky za cenu jednej.

Vynikajúci poľský barytónista z Metropolitnej opery vystúpi v bratislavskej Redute už 16. januára 2013 o 19.30 h a zaspieva známe a obľúbené operné árie.

Do duetov si pozval slovenskú sopranistku Simonu Houda Šaturovú.

Bližšie informácie o umelcovi nájdete na www.mariuszkwiecien.com

So srdečným pozdravom

Ján Korecký, usporiadateľ

 

 

Vstupenky TU...

 

 

 

Mariusz Kwiecień

 

Mariusz Kwiecień (nar. 1972) pochádza z Krakova, kde aj debutoval v roku 1993 v Krakovskej opere ako Aeneas (Purcell: Dido a Aeneas). Po úspechoch v prestížnych medzinárodných súťažiach ho v roku 1999 prijali do Lindemannovho programu pre mladých umelcov v newyorskej Metropolitnej opere. Najprv dostal príležitosť v menších rolách, no netrvalo dlho a MET mu už ponúkla veľké barytónové roly: Marcella (Bohéma), Silvia (Komedianti), grófa Almavivu (Figarova svadba), Giuglielma (Così fan tutte), Malatestu (Don Pasquale), Enrika (Lucia di Lammermoor), Escamilla (Carmen), Dona Giovanniho) a Belcoreho (Nápoj lásky). Popritom hosťoval na všetkých veľkých európskych a svetových scénach. Jeho repertoár sa rozrástol o Ottokara (Čarostrelec), Eugena Onegina, Riccarda (Puritáni), Germonta (La traviata) či Szymanowského Kráľa Rogera.

 

 

 

 

 

Informoval: Ján Korecký, agentúra Kapos

 

článok zaradený do: Aktuality

 

Diskusná téma: Vynikajúci svetoznámy barytónista Mariusz Kwiecień zaspieva v Bratislave

konzert

Michael UK 11.01.2013
Kwiecień is excellent singer

MK

koncertak 06.01.2013
Dobrá sprava tato zlava tešime sa na koncert!

Re:MK

s.m. 06.01.2013
aj ja sa tesim videla som ho v priamom prenose z metky je neskutocný :-)

Re:Re:MK

Tomas 06.01.2013
Aj ja som ho videl v prenose z MET ODPORUCAM vidiet.!!!!!!!!! Na koncert pridem zážitok naživo bude podla mna silny.

Pridať nový príspevok

                 

 

 

Kontakt

Ľudovít Vongrej - šéfredaktor redakcia@operaslovakia.sk